December 11. péntek 19.00
Az eseményen nem lehet részt venni, a koncertet azonban ingyenesen közvetítjük!

 

❗A kormány veszélyhelyzeti intézkedésének értelmében az eseményen nem lehet részt venni fizikálisan, a rendezvényt azonban ingyenesen élőben közvetítjük Facebook-oldalunkon! Részletek hamarosan! ❗

 

Pribojszki Mátyás szájharmonikás, dalszerző, valamint Szász Ferenc gitáros havi rendszerességgel lépnek fel a Budavári Művelődési Ház színpadán. Zenéjükben felfedezhetők a blues gyökerei, a swing, a jazz és némi funky is. Saját, angol nyelvű dalaik mellett ismert előadóktól is kölcsönöznek dallamokat. Az évadzáró szájharmonika klubkoncerten Mátyásék mellett vendégelőadók is színpadra lépnek, a fergeteges hangulat ezúttal is garantált!

Belépő: 1200 Ft

Jegyek korlátozott számban, csak elővételben kaphatók az alábbi linken:
https://tixa.hu/evadzaro-szajharmonika-klub

🌳 Elkötelezettek vagyunk a környezetünk védelméért, ezért a jegyeket nem szükséges kinyomtatni, elég telefonon bemutatni őket.
 
❗ Járványügyi-intézkedések:
A rendezvény a Budavári Művelődési Ház nagytermében kerül megrendezésre, ahol megvalósítható a megfelelő távolságtartás. Hat éves kor felett maszk viselése a Budavári Művelődési Ház egész területén kötelező, így vigyázhatunk egymásra. A koronavírus-járvány miatt jegyek csak elővételben, korlátozott számban kaphatók a www.tixa.hu oldalon.
Mindenkit arra kérünk, hogy használja a bejáratnál kihelyezett kézfertőtlenítőket!
Köszönjük az együttműködést!