December 9. szerda 18.00
Az eseményen nem lehet részt venni, a koncertet azonban ingyenesen közvetítjük!

 

❗A kormány veszélyhelyzeti intézkedésének értelmében az eseményen nem lehet részt venni fizikálisan, a rendezvényt azonban ingyenesen élőben közvetítjük Facebook-oldalunkon! Részletek hamarosan! ❗

 

Az együttes 2019 novemberében alakult az Óbudai Danubia Zenekar művészeiből. Műsorukban olyan zeneművek segítségével mutatják be a muzsika mindennapi életünkre gyakorolt hatását, melyek a közönség számára nem csak megérintőek, de intellektuálisan is befogadhatóak. Repertoárjuk felöleli a legszebb műveket a barokktól egészen korunk zenéjéig.

Adventi koncertjükön többek között Bach, Mozart, Saint- Saens, Piazzola és a fiatal magyar kortárs zeneszerző, Ott Rezső darabjai csendülnek fel.

Művészek:

  • Ott Rita – hegedű
  • Halmay Veronika – brácsa
  • Papp Tímea – hárfa
  • Király Boldizsár – harsona

Facebook-esemény: 
https://www.facebook.com/events/3369736739782376/

🌳 Elkötelezettek vagyunk a környezetünk védelméért, ezért a jegyeket nem szükséges kinyomtatni, elég telefonon bemutatni őket.
 
❗ Járványügyi-intézkedések:
A rendezvény a Budavári Művelődési Ház nagytermében kerül megrendezésre, ahol megvalósítható a megfelelő távolságtartás. Hat éves kor felett maszk viselése a Budavári Művelődési Ház egész területén kötelező, így vigyázhatunk egymásra. A koronavírus-járvány miatt jegyek csak elővételben, korlátozott számban kaphatók a www.tixa.hu oldalon.
Mindenkit arra kérünk, hogy használja a bejáratnál kihelyezett kézfertőtlenítőket!
Köszönjük az együttműködést!