ELMARAD! December 5. szombat 18.00

❗A kormány veszélyhelyzeti intézkedésének értelmében az eseményen nem lehet részt venni fizikálisan, a rendezvényt azonban ingyenesen élőben közvetítjük Facebook-oldalunkon! Részletek hamarosan! ❗

 

“Az ének és a hegedű harmóniája bátor és drámai egyszerre; erős és lágy, akár a tavaszi vizek. A dallam átlényegíti a szavakat, a szöveg tere visszhangos harmóniákkal telítődik, a belső sötétséget, a fenyegető ürességet átjárja az elsöprően eleven, a semmi ellenében a teljességet követelő zene.” / Szabó T. Anna/

Három művész, három hang, három különböző, de szenvedélyében és szakmai elkötelezettségében mégis közös karakter: különleges találkozás a színpadon. Titkos történetek, vágyak, véletlenek, sodró ritmusú szövegek, és a mindent átható zene: az ilyen vibrálóan izgalmas, kicsiszoltságában is törékeny összhang-keresés mindig tele van meglepetésekkel.  A találkozáson, barátságon, egymás nőiségének tiszteletén, felfedezésvágyon, végtelen nyitottságon, kortárs költészeten és az együttes improvizáción alapuló együtt-gondolkodás, együtt-zenélés alakítja és határozza meg a Trió saját hangját. A három különböző női és művészi karakter felmutatásáról, közös rezdüléseiről, spirituális útkereséséről és kérlelhetetlen szakmai elkötelezettségéről is szól ez a különleges találkozás, megidézve előhívva egy negyediket, a boldog Nemes Nagy Ágnest.

Előadók:

  • Kézdy Luca – hegedű
  • Tóth Evelin – ének
  • Szabó T. Anna – vers, slam

Facebook-esemény: 
https://www.facebook.com/events/732352024360227/

🌳 Elkötelezettek vagyunk a környezetünk védelméért, ezért a jegyeket nem szükséges kinyomtatni, elég telefonon bemutatni őket.
 
❗ Járványügyi-intézkedések:
A rendezvény a Budavári Művelődési Ház nagytermében kerül megrendezésre, ahol megvalósítható a megfelelő távolságtartás. Hat éves kor felett maszk viselése a Budavári Művelődési Ház egész területén kötelező, így vigyázhatunk egymásra. A koronavírus-járvány miatt jegyek csak elővételben, korlátozott számban kaphatók a www.tixa.hu oldalon.
Mindenkit arra kérünk, hogy használja a bejáratnál kihelyezett kézfertőtlenítőket!
Köszönjük az együttműködést!